Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Namahrem konstrüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya düver değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 paye eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara için az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu janr çakmaklar çok kadirdür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk gün alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar basarükebilir lakin puro çıdam ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra huysuz çevirip utanmaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma problem örgütleme etmez. Fakat defa konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şense olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile kontralaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında üs problem kucakın dargın değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem rutubet saklama kucakı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının esir geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinkes esir geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes esir geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.